Helsingin Kokoomuksen vuoden 2015 ansiomerkit

Helsingin Kokoomuksen itsenäisyyspäiväjuhlan yhteydessä 6.12. palkittiin jälleen vuonna 2015 ansioituneita piirin aktiiveja. Tänä vuonna jaettiin 12 hopeista ja yksi kultainen ansiomerkki. Merkkien saajissa painotettiin aktiivista ja uudistavaa otetta piirin toimintaan sekä aivan erityisesti aktiivisuutta kevään eduskuntavaalien vaalityössä.

Hopeisen ansiomerkin saivat Panu Hämäri (Helsingin Kokoomusyrittäjät), Eemil Nuuttila (Helsingin Kansalliset Nuoret), Paula Pirinen (Helsingin Kansalliset Nuoret), Kalle Saarikannas (Helsingin Kansalliset Nuoret), Päivi Kiili (Helsingin Kansallisseura), Marja Suuronen (Helsingin Kansallisseura), Pirkko Talvio (Tammisalon Kokoomus), Marianna Kupias (Kansalliset Ylioppilaat), Tommi Pyykkö (Kansalliset Ylioppilaat), Kalle Salava (Helsingin Edistyskokoomus), Jyrki Aaltonen (Kulosaaren Kokoomus) ja Pia Hytönen (Arkadian Kokoomuksen Naiset).

Kultaisella ansiomerkillä palkittiin Juhani Pelanne (Töölön Kansallisseura).

Onnea kaikille ansiomerkin saajille!

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *