Vuoden paikallisyhdistys, järjestöjyrä ja porvariteko valittu

Piirikokouksessa palkittiin tekijöitä ja tapahtumia.

Vuoden paikallisyhdistys: Lauttasaaren Kokoomus
Tämän vuoden aikana Lauttasaaren Kokoomus on esimerkillisesti panostanut näkyvyyden ja Kokoomuksen vaikuttavuuden lisäämiseen Lauttasaaren alueella. Yhdistys on systemaattisesti pyrkinyt olemaan läsnä lauttasaarelaisten arjessa. Yhdistys on järjestänyt hyviä tapahtumia ja aktiivisesti huolehtinut näkyvyydestä myös median suuntaan.

Vuoden järjestöjyrä: Juuso Mankonen
Juuso Mankonen on toiminut kuluvan vuoden aikana Kansallisten ylioppilaiden puheenjohtajana. Juuson johdolla kansalliset ylioppilaat on lisännyt läsnäoloaan niin kampuksilla opiskelijoiden keskuudessa kuin yleisestikin Helsingin katukuvassa. Kuluvana syksynä Juuso luotsasi Kansalliset ylioppilaat hienoon vaalivoittoon HYYn edustajistovaaleissa Kansyn kasvattaessa edustajiensa määrän edustajistossa kahdesta viiteen.

Vuoden porvariteko: Porvariskumppa
Helsingin Kansallisseuran PorvariSkumppa ansaitsee erityisen kunniamaininnan tämän vuoden palkittavien joukossa. Porvariskumppa on esimerkki yksinkertaisesta tapahtumakonseptista, joka on vakiinnuttanut paikkansa osana Helsingin Kokoomuksen tapahtumakirjoa. Porvariskumpilla yhdistyy painava kokoomuslainen asia ja afterworkien rento yhdessäolo. Tapahtuma kerää kerrasta toiseen kovatasoisia alustajia puhujiksi ja osallistujia määrän johon harva tapahtuma pystyy.

Kiitos tehdystä työstä ja jatketaan samaan malliin!

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *