Kokoomuslainen vision maakuntauudistuksen jälkeisestä kunnasta

Suomalainen kotikunta on yhteisö, joka takaa jäsenilleen sujuvan arjen, turvallisen ympäristön ja tulevaisuuden täynnä mahdollisuuksia. Uudistuksen jälkeen kunnista tulee korostetusti koulutuksen, kulttuurin, liikuntapalveluiden, hyvinvoinnin ja elinvoiman keskuksia. Tärkeitä kysymyksiä ovat myös esimerkiksi: Mitkä ovat uuden kunnan elinkeinopoliittiset tehtävät? Miten kunta houkuttelee ja palvelee työpaikkoja ja hyvinvointia luovia yrityksiä? Miten päättäjien ja henkilöstön rooli muuttuvat?

Kokoomuksen aate on yhdistelmä vastuuta, välittämistä, yksilönvapautta ja mahdollisuuksien tasa-arvoa. Me haluamme tukea yhteisöllisyyttä ja pitää huolta niistä, jotka eivät muuten pärjää. Nämä ovat aitoja suomalaisia perusarvoja, ne korostuvat tulevaisuuden kunnissa ja antavat hyvät edellytykset ryhtyä yhdessä pohtimaan millaisen kunnan haluamme itsellemme, lapsillemme ja tuleville sukupolville rakentaa.

 

Tutustu: https://www.kokoomus.fi/uutiset/kokoomuslainen-visio-maakuntauudistuksen-jalkeisesta-kunnasta/

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *