Helena Kantola siirtyy Kokoomuksen valtuustoryhmään

Helsingin Kokoomuksen valtuustoryhmä kasvaa yhdellä valtuutetulla, kun Helena Kantola siirtyy Kokoomuksen valtuustoryhmän jäseneksi perussuomalaisten ryhmästä valtuuston kokouksessa 15.2. Kokoomuksen valtuustoryhmällä on tämän jälkeen 22 valtuutettua Helsingissä.

Kantola on koulutukseltaan varatuomari. Hän on perussuomalaisten ensimmäisen kauden valtuutettu, joka on toiminut myös ryhmänsä varapuheenjohtajana. Valtuustotyössä Kantola on keskittynyt erityisesti heikoimmassa asemassa olevien puolustamiseen ja pyrkinyt esittämään keinoja mm. asunnottomuuden vähentämiseksi. Kantola on myös toiminut nuorisolautakunnassa ja korostaa lasten ja nuorten asioihin vaikuttamista politiikassaan.

”Näitä samoja teemoja haluan edistää myös Kokoomuksen ryhmässä. Kokoomus on valtuustotyössä osoittanut, että he haluavat ja osaavat vaikuttaa asioihin siten, että helsinkiläisten arki paranee. Tällaisessa ryhmässä haluan olla jatkossa mukana. Kokoomuksessa voin myös luottaa siihen, että yhdessä sovittuja sääntöjä noudatetaan.”, perustelee Kantola siirtymistään.

Kantola asettuu myös ehdolle kevään kuntavaaleissa Kokoomuksen listalta.

Lisätietoja:

Laura Rissanen, Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja p. 0415404505

Helena Kantola, kaupunginvaltuutettu, p. 046 9304220

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *