Helsingin Kokoomuksen vaaliohjelma on julkaistu

Helsingin Kokoomuksen julkaisi tiistaina 14.3. vaaliohjelmansa sekä valtuustoryhmän aikaansaannokset. Helsingin Kokoomuksen tavoitteena on, että Helsinki on jatkossakin paras paikka kasvaa, oppia ja elää. Kaupungin on kasvettava kestävällä tavalla, huomioiden niin asukkaiden kuin yritysten tarpeet. Hiilineutraalia Helsinkiä on edistettävä. Viihtyisä ja elävä kaupunki innostaa asukkaitaan ja houkuttaa matkailijoita.

Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Laura Rissanen on tyytyväinen vaaliohjelman kokonaisuuteen. ”Tavoitteemme ovat konkreettisia, tulevaisuuteen suuntaavia ja kaupunkia kestävästi kehittäviä. Tulevaisuuden Helsinki on enemmän.”

Rissanen iloitsee erityisesti varhaiskasvatukseen ja koulutukseen liittyvistä tavoitteista. ”On tärkeää, että perheet voivat valita lapselleen parhaiten sopivan hoitopaikan läheltä kotia – oli se sitten kaupungin oma tai yksityinen toimija. Varhaiskasvatuksen palveluseteli on tässä avainasemassa. Haluamme, että varhaiskasvatuksen ryhmäkokoja ei kasvateta ja jokaiselle lapselle taataan jatkossakin oikeus kokopäiväiseen hoitoon.”

”Helsingissä pitää jatkossakin olla Suomen parhaat koulut. Jokaisella lapsella ja nuorella pitäisi olla halutessaan mahdollisuus päästä painotettuun opetukseen, kuten musiikki- ja liikuntaluokille. Koulujen ja päiväkotien sisäilmaongelmista pitää päästä eroon, sillä turvallinen ja terveellinen oppimis- ja opetusympäristö on kaikkien oppilaiden ja työntekijöiden oikeus”, Rissanen jatkaa.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *