Helsingin Venetsialaiset 25.8.

Kesän huipennus, perinteinen Helsingin Venetsialaiset järjestetään kuudetta kertaa Vuosaaressa Kahvila Kampelan pihapiirissä (Uutelantie 1) lauantaina 25.8. Ilta alkaa klo 17 ja päättyy ilotulitukseen, joka alkaa klo 21.45.

Helsingin Kokoomus järjestää Helsingin Venetsialaisia yhteistyössä kahvila Kampelan kanssa ja tapahtuma on nostanut suosiotaan joka vuosi. Tänä vuonna luvassa on ohjelmaa kaikille: kasvomaalausta, poniratsastusta, suppausta, livemusiikkia, dj ja kahvila Kampelan herkkuja sekä muuta! Apulaispormestari Pia Pakarinen avaa tapahtuman virallisesti klo 19. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Helsingin Venetsialaisten ohjelma 

klo 17 Venetsialaiset käynnistyy

Lastenmusiikkiesitys

Vuosaaren Urheilutalo esittäytyy

Stadin Juhlaorkesteri

klo 18 SUP-ohjaus alkaa

klo 18.30 Poniratsastus alkaa

Tanssiklubi Master Ry esittäytyy: lasten kilpatanssiesitys

klo 19 Apulaispormestari Pia Pakarinen avaa Helsingin Venetsialaiset

Koirien pukukilpailu

Koiratanssiesitys

DJ ja laulua

Limbokisa

Tanssimusiikkia soittava Hilpee

klo 21.45 Ilotulitus

Seuraathan Helsingin Venetsialaisia jo Facebookissa? Sinne päivitetään uusimpia tietoja tapahtumien esiintyjistä ja ohjelmasta: https://www.facebook.com/helsinginvenetsialaiset/ ja https://www.facebook.com/events/640212522983460/

 

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *