Piirikokous palkitsi vuoden paikallisyhdistyksen, järjestöjyrän ja porvariteon

Vuoden paikallisyhdistys: Helsingin Kansalliset Nuoret

Helsingin Kansalliset Nuoret on vuoden aikana onnistunut kasvattamaan jäsenmääräänsä merkittävästi ja myös yhdistyksen tapahtumatoiminta on ollut runsasta ja monipuolista. Yhdistys on lisäksi aina valmiina osallistumaan, kun piirin toiminta sitä vaatii.

 

Vuoden järjestöjyrä: Iris Hjelm

Iris Hjelm on pitkän linjan järjestötoimija, johon voi aina luottaa. Iris on Ikävoimaa verkoston työrukkasena uupumaton tekijä. Kerrasta toiseen hän päivystää Hakaniemen markkinoilla ja muissakin tapahtumissa pitäen aina ikäihmisten puolta. Tänä vuonna Iris on myös näkynyt erityisesti seurakuntavaalityössä ja kokoomuslaiset menestyivätkin hienosti näissä vaaleissa.

 

Vuoden Porvariteko: Meppioluet

Vuoden Porvaritekona palkitaan Brysselin Kansallisseuran meppioluet. Yksinkertainen ja helposti ”monistettava” matalan kynnyksen tapahtuma, joka hienosti yhdistää politiikan asian ja rennon yhdessäolon ja kerää ihmiset yhteen.

 

Lämpimät onnittelut kaikille!

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *