Helsingin Kokoomuksen puheenjohtaja Maarit Vierunen ehdolle eduskuntavaaleihin

TIEDOTE 5.3.2019

Kokoomuksen eduskuntavaalien ehdokaslista täydentyy, kun Helsingin Kokoomuksen puheenjohtaja ja sijoituspäällikkö Maarit Vierunen, 50, lähtee ehdolle Helsingissä.

Vierunen on toiminut Helsingin Kokoomuksen puheenjohtajana vuodesta 2018. Hän työskentelee Espoon kaupungilla sijoituspäällikkönä. Koulutukseltaan Vierunen on kauppatieteiden maisteri.

Vierunen vahvistaa Helsingin Kokoomuksen vahvaa ja monipuolista ehdokaslistaa erityisesti Itä-Helsingin osalta. Hän korostaa vaaliteemoissaan suomalaisten hyvinvoinnin kasvattamista ja kaupunkien kasvuun liittyvien haasteiden taklaamista.

-Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan säilyttäminen ja se, että heikommista pystytään pitämään huolta on minulle todella tärkeää. Tämä vaatii rakenteellisia uudistuksia. Töitä pitää löytää yhä useammalle, työn vastaanottamisen pitäisi aina olla kannattavaa ja sosiaaliturvaa on uudistettava nykyistä kannustavammaksi.”, sanoo Vierunen.

-Kaupungistuminen on globaali ilmiö ja Suomen kasvun ja työllisyyden kannalta tarpeen. Helsinkiläisenä ehdokkaana haluankin, että kaupunkien kasvuun kohdistuvat haasteet ja ratkaisumahdollisuudet nostettaan keskeiseksi osaksi seuraavaa hallitusohjelmaa.”, toteaa Vierunen.

-Helsingin Kokoomuksen ehdokaslista on Maaritin nimeämisen jälkeen valmis. Listamme on kattava, monipuolinen ja vahva kokonaisuus. Tavoitteemme on voittaa vaalit ja saada Helsingistä seitsemän kansanedustajaa. Tällä ehdokasjoukolla tavoite on hyvin saavutettavissa eikä vaalien voittaminen ainakaan ehdokaslistasta jää kiinni, toteaa Helsingin Kokoomuksen toiminnanjohtaja Sini Jokinen.

Helsingin Kokoomus on asettanut vaaleihin täyden 22 ehdokkaan listan. Eduskuntavaalit järjestetään 14.4. Ennakkoäänestys on 3.-9.huhtikuuta.

 

Lisätietoja:

Helsingin Kokoomuksen toiminnanjohtaja Sini Jokinen p.0500 431758

Maarit Vierunen p. 046 877 3296

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *