Mirita Saxberg (Liike Nyt) palaa kokoomuksen valtuustoryhmään Helsingissä

Liike Nyt Helsinki -valtuustoryhmän puheenjohtaja ja eduskuntaryhmän entinen pääsihteeri Mirita Saxberg on tänään palannut kokoomuksen valtuustoryhmän jäseneksi. Kokoomuksen valtuustoryhmä hyväksyi Saxbergin pyynnön yksimielisesti. Saxberg tuli valituksi Helsingin kaupunginvaltuustoon kokoomuksen listalta kuntavaaleissa 2017, mutta perusti Liike Nyt -valtuustoryhmän syksyllä 2018 toimiessaan Liike Nyt -eduskuntaryhmän pääsihteerinä ja Hjallis Harkimon eduskunta-avustajana.

Saxberg näkee siirtymisensä osana laajempaa suunnanmuutosta. ”Sen jälkeen, kun Liike Nytistä tuli puolue, ovat Liike Nytiin aiemmin sitoutumattomat valtuustoryhmät ympäri Suomea jättäneet sen. On luonnollista, että vaikutukset näkyvät myös Helsingissä.”

Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov on tyytyväinen, että Saxbergin näkee kokoomuksen edelleen parhaana väylänä vaikuttaa ja muuttaa politiikan tekemisen tapaa.

”Kokoomuksen valtuustoryhmänä voimme viedä asioita eteenpäin Helsingissä.”

”Suuren ryhmän voimin kaupunkilaisten hyvinvointia on mahdollista parantaa kaikkein tehokkaimmin. Muutoksista huolimatta arvot pysyvät. Allekirjoitan edelleen kokoomuksen arvot, joiden takia liityin puolueeseen 2000-luvun alussa”, Saxberg toteaa.

Lisätiedot: Daniel Sazonov 045 129 6812

 

Sazonov on ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, joka valittiin keskiviikkona valtuustoryhmän puheenjohtajaksi toiselle yksivuotiskaudelle

 

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *