Avoimia työpaikkoja: järjestötyön osaaja ja poliittinen suunnittelija

Helsingin Kokoomus on yksi puolueen suurimmista piirijärjestöistä. Haemme järjestötyön osaajaa ja poliittista suunnittelijaa. Osana joukkuettamme pääset näyttämään leijonankyntesi työssä, jota ohjaavat arvomme avoimuus, tasa-arvo ja rehellisyys.

Järjestötyön osaaja

Onko sinulla kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia? Löytyykö sinulta hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot suomeksi? Koetko olevasi oikeassa paikassa, jos työyhteisösi odottaa sinulta reippaan työotteen ja tekemisen meiningin ohella kokoomuslaista maailmankatsomusta?

Työhösi kuuluu piirin järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, yhteydenpito jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta sekä piirin jäsenrekisteristä vastaaminen, kokous- ja seminaarijärjestelyjä sekä talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja sisältöjen tuottamista piirin verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin, piirin strategian toimeenpanoa sekä järjestöllistä kehittämistä. Työssä menestyminen vaatii ajokorttia sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Lue lisää.

 

Poliittinen suunnittelija

Haemme tiimimme näkemyksellistä, hyvät viestinnälliset valmiudet omaavaa, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja päätöksenteosta kiinnostunutta poliittista suunnittelijaa.

Poliittinen suunnittelija toimii valtuustoryhmän sihteerinä ja osallistuu valtuustoryhmän poliittiseen valmistelutyöhön, vastaa poliittisesta viestinnästä sekä koordinoi luottamushenkilöiden toimintaa. Sosiaalisen median tuntemus ja eri mediakanavien käyttö on osa työnkuvaa. Työhön kuuluu piirin strategian toimeenpanemista. Kuntavaalien lähestyessä poliittisen suunnittelijan tehtävänkuvaan kuuluu myös käytännön vaalityö, joten arvostamme kokemusta kampanjoinnista ja vaaleista.

Lue lisää.

 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *