Opiskelija! Lähde ehdolle edustajistovaaleissa!

Tänä syksynä käydään korkeakoulujen edustajistovaaleja myös meillä Helsingissä. Edustajisto on oikea paikka juuri sinulle, joka haluat tehdä korkeakoulusi toiminnasta entistä parempaa. Miltä kuulostaisi joustavammat opinnot? Entä toimivammat mielenterveyspalvelut? Haluaisitko tehdä töitä opintojesi ohessa ilman tulorajojen rankaisua? Jos nämä herättävät innostusta, lähde ehdolle Kokoomuksen listalta!  

Edustajistossa voit vaikuttaa korkeakoulusi opiskelija- tai ylioppilaskunnan asioihin ja poliittisiin linjoihin. Et tarvitse aikaisempaa osaamista, sillä tekemällä oppii! Tukenasi on mukana opiskelijapolitiikan konkareita, jotka auttavat sinua niin ehdokkaana kuin edustajiston toiminnan oppimisessa.  

Tee elämäsi paras päätös. Lähde ehdolle, vaikuta ja vaikutu! 

Lisätietoja:

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *