Helsingin Kokoomuksen syyskokous palkitsi ansioituneita kokoomustoimijoita

Piirin syyskokouksessa palkittiin tuttuun tapaan Vuoden järjestöjyrä, Vuoden porvariteko ja Vuoden paikallisyhdistys. Lisäksi perinteisen itsenäisyyspäivän juhlan peruunnuttua syyskokouksessa palkittiin henkilöitä piirin omilla ansiomerkeillä.

Vuoden järjestöjyräksi valittiin Arkadian Kokoomusnaisten Leila Salonen. Leila on osoittanut, että koronavuosi ei ole este kokoomustoiminnalle ideoiden ja osallistuen aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin.

Vuoden paikallisyhdistyksenä palkittiin pitkäjänteisesti työtä tehnyt Pitäjänmäen Seudun Kokoomus. Yhdistys on aktiivisesti vuosien varrella osallistunut piirin tapahtumiin ja sinnikkäästi vuodesta toiseen säästä tai olosuhteista huolimatta jakanut kokoomuslaista ilosanomaa.

Vuoden porvaritekona palkittiin yliopiston ja ammattikorkeakoulujen edustajistovaalien ehdokashankinta erityisesti . Kokoomus sai pitkästä aikaa Helsingin Yliopiston ylioppilaskunnan vaaleissa täyden listan mikä tuotti 6 paikkaa edustajistoon. Myös ammattikorkeakoulujen vaaleissa menestyttiin hyvin tuloksin.

Helsingin Kokoomus jakaa vuosittain yhden kultaisen ja 12 hopeista ansiomerkkiä ansioituneille puurtajille.

Tänä vuonna kultainen ansiomerkki myönnettiin Oulunkylän Kansallisseuran Johanna Krabbelle.

Hopeisia ansiomerkkejä saivat:

Irja Eskola, Oulunkylän Kansallisseura
Henri Kontkin, Kansalliset Ylioppilaat
Pete Pakarinen Brysselin Kansallisseura
Janne Hälinen Helsingin Edistyskokoomus
Minna Korjonen  Helsingin Sosiaali- ja terveyspoliittinen Kokoomus
Pietari Pitzen, Kansalliset ylioppilaat
Jorma Vappula, Helsingin Kokoomus sj.
Maria Mattila, Meri-Helsingin Kokoomus
Leila Salonen, Arkadian Kokoomusnaiset
Teresa Bäckström,  Helsingin Kokoomusnuorten piiri
Pekka Löfman, HESEK
Saara Mattero, Kokoomuksen Hyvät Siskot

Onnea palkituille!

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *