Kirsi Piha kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Helsingissä

Kirsi Piha on valittu kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Helsingin Kokoomuksen ylimääräisessä piirikokouksessa. Piirihallitus esitti yksimielisesti Pihaa kokoomuksen pormestariehdokkaaksi. Piirikokous yhtyi piirihallituksen näkemykseen, että Kirsi Piha olisi erinomainen pormestari Helsingille ja helsinkiläisille. Kokoomuksen kirkkaana tavoitteena on jatkaa Helsingin suurimpana puolueena.

-Helsinki on upea kaupunki, jonka pitää jatkossakin kunnianhimoisesti tehdä sellaisia päätöksiä, että se on avoin, suvaitsevainen kasvava ja kehittyvä, rohkea Helsinki, joka toimii niin ponnahduslautana kuin turvaverkkona. Tätä työtä olisi ilo ja kunnia tehdä yhdessä helsinkiläisten kanssa, tuore pormestariehdokas Kirsi Piha sanoo.

Kirsi Piha on monipuolinen politiikan, johtamisen ja viestinnän ammattilainen, yrittäjä ja johdon konsultti, joka ymmärtää muutosta ja maailmaa laaja-alaisesti. Hän on toiminut aiemmin myös kokoomuksen kansanedustajana ja europarlamentaarikkona sekä Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

-Olemme äärettömän iloisia saadessamme pormestariehdokkaaksemme Kirsin. Hän on kotikaupunkiaan rakastava helsinkiläinen ja haluaa vilpittömästi kaupunkilaisten parasta. Hänellä on ammattitaitoa ja visioita johtaa sekä kehittää kaupunkiamme. Lisäksi meillä on kokonaisuudessaan erittäin vahva ja monipuolinen ehdokaslista tuleviin vaaleihin, Helsingin Kokoomuksen piirihallituksen puheenjohtaja Maarit Vierunen toteaa.

Lisätiedot:

Helsingin Kokoomuksen puheenjohtaja Maarit Vierunen, 046 877 3296

Kirsi Pihan yhteydenottopyynnöt pormestarikampanjan projektipäällikkö Lyydia Ylösen kautta, 044 591 0812, lyydia.ylonen@kokoomus.fi

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *