Haemme järjestötyön osaajaa

Helsingin Kokoomus hakee

järjestötyön osaajaa

Onko sinulla kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia? Löytyykö sinulta hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot suomeksi? Koetko olevasi oikeassa paikassa, jos työyhteisösi odottaa sinulta reippaan työotteen ja tekemisen meiningin ohella kokoomuslaista maailmankatsomusta?

Helsingin Kokoomus on yksi puolueen suurimmista piirijärjestöistä. Osana joukkuettamme pääset näyttämään leijonankyntesi työssä, jota ohjaavat arvomme avoimuus, tasa-arvo ja rehellisyys.

Työhösi kuuluu piirin järjestö- ja vaalitoiminnan kehittäminen, suunnittelu ja toteuttaminen, yhteydenpito jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta sekä piirin jäsenrekisteristä vastaaminen sekä kokous- ja seminaarijärjestelyjä. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja sisältöjen tuottamista piirin verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Työssä menestyminen vaatii ajokorttia sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta, muun kielitaidon sekä teknisen osaamisen esimerkiksi Canvan, verkkolähetysten sekä Adoben ohjelmien hallinnasta.

Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Helsingin Kokoomuksen piiritoimistoon Kampissa. Etätöitä on mahdollista tehdä osittain. Työ alkaa lokakuussa tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 17.9. klo 16 mennessä osoitteeseen sanna.hamalainen@kokoomus.fi. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja suoritetaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Sanna Hämäläinen, 040 5123 953, sanna.hamalainen@kokoomus.fi

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *