Syyspiirikokouksessa palkittiin ansioituneita toimijoita

Helsingin Kokoomuksen sääntömääräinen syyspiirikokous palkitsi perinteisesti ansioituneita yhdistystoimijoita.

Vuoden järjestöjyriä valittiin poikkeuksellisesti kaksi kappaletta. Vuoden 2022 järjestöjyriksi valittiin kaupunginvaltuutetut Daniel Sazonov ja Matias Pajula. Heidän kuukausittain eri puolilla Helsinkiä kiertävä telttatapahtuma on tavoittanut kaupunkilaisia laajasti eri ympäri kaupunkia ja tuonut Helsingin Kokoomukselle paljon näkyvyyttä.

Vuoden porvaritekona palkittiin Helsingin Kokoomuksen Naisten tapahtumatuotanto. Helsingin Kokoomuksen Naiset ovat järjestäneet vuoden aikana monipuolisesti erilaisia tapahtumia. Tapahtumien markkinointi on hoidettu hyvin ja somekuvat ovat olleet laadukkaita.

Vuoden paikallisyhdistys on Helsingin Edistyskokoomus. Helsingin Edistyskokoomus on kasvattanut jäsenmääräänsä merkittävästi vuoden aikana. Yhdistys on järjestänyt hyviä tapahtumia, hyödyntänyt jäsentensä osaamista ja huolehtinut aktiivisesti yhdistyksen näkyvyydestä.

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Kommentti artikkeliin “Syyspiirikokouksessa palkittiin ansioituneita toimijoita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *