Tule mukaan

Politiikan alueellinen väri on aina ollut Kokoomuksessa tärkeää. Piiritason tekeminen on elävä esimerkki puolueen aidosta sielusta ja hengestä. Me Helsingin Kokoomuksessa päätämme, millaisten asioiden puolesta puhumme.

Vaikuttaminen on kaunista. Tunne siitä, että itse voi tehdä asioille jotain, on jokaisen ihmisen perusoikeus. Piiritason tekemisessä jokaiselle löytyy oma tapa vaikuttaa yhteisön asioihin. Muutoksen alkuun riittää yksi ihminen. Toteutukseen tarvitaan kokonainen joukkue. Tule mukaan. Sinua kuunnellaan. Tartutaan yhteisiin asioihin ilon kautta ja rohkeudella.

Helsingin Kokoomuksen jäsenenä tiedät enemmän!

Helsingin Kokoomus on piirijärjestö, joka vastaa Kansallisen Kokoomuksen järjestö-, tiedotus- ja vaalitoiminnasta Helsingissä. Keskeinen osa päivittäistä poliittista vaikuttamistamme on osallistuminen Helsingin kaupungin päätöksentekoon.

Helsingissä toimii useita kymmeniä paikallisyhdistyksiä. Kokoomusyhdistyksen jäsenyys on tapa olla osa Kansallista Kokoomusta. Sitä kautta pääsee mukaan aktiiviseen toimintaan sekä kokoomustiedotuksen piiriin. Yhdistyksien toimintamuodot vaihtelevat paljon. Osa paikallisyhdistyksistä toimii kaupunginosittain ja osa aihepiireittäin, ja jotkut taas koko kaupungin alueella. Aktiivisina Helsingissä toimivat myös Kokoomuksen kaikki jäsenliittojen järjestöt: Kokoomusnaiset, Kokoomusnuoret ja Kokoomusopiskelijat.

Helsingissä järjestetään viikoittain erilaisia kokoomustapahtumia aina keskustelutilaisuuksista rennompiin illanviettoihin. Helsingin Kokoomus lähettää kerran viikossa jäsenilleen ajankohtaisen tiedotteen sähköpostitse, jossa sukelletaan kunnallispolitiikkaan sekä tiedotetaan kaikista Helsingissä järjestettävistä kokoomustapahtumista.

Helsingin Kokoomuksen toimintaa ohjaa piirikokouksen valitsema 12-jäseninen piirihallitus. Piirin puheenjohtajana toimii Tatu Rauhamäki.

Piirin toimintaa käytännössä toteuttaa viisihenkinen piiritoimisto Helsingin sydämessä Töölössä.

Liity jäseneksi

  • PP dot KK dot VVVV