Kannanotto: Etelä-Helsingin Kokoomus toivottaa Petteri Orpon tervetulleeksi puheenjohtajakilpaan

Kannanotto 06.05.2016
Julkaisuvapaa | Heti

KANNANOTTO: EHK TOIVOTTAA PETTERI ORPON TERVETULLEEKSI PUHEENJOHTAJAKILPAAN

Etelä-Helsingin Kokoomus ry toivottaa kansanedustaja ja sisäministeri Petteri Orpon tervetulleeksi Kokoomuksen puheenjohtajakilpaan.

Viimeisten kuukausien aikana puolueessa on kytenyt käsittelyä vaativaa tyytymättömyyttä. Sen korjaaminen on edellytys koneiston iskukykyyn saattamiseksi niin tulevien vaalivuosien kuin jäljellä olevan pitkän hallituskauden tavoitteiden täyttämiseksi.
Keskustelu niin linjasta kuin henkilöistä on käytävä asiallisesti ja tyylikkäästi, sortumatta ylilyönteihin. Linjakkaalla poliittisella keskustelulla ja avoimuudella matka kohti puoluekokousta voi olla myös matka kohti kannatuksen kasvua.

Etelä-Helsingin Kokoomus näkee Petteri Orpossa puoluekentän yhdistäjän ja puheenjohtajan, jonka johdolla Kokoomus vahvistuu. Menestys politiikassa ja viimeisin tulikoe sisäministerinä osoittavat, että Petterin vakaalla johtajuudella Kokoomuksen on mahdollista löytää yhteinen sävel ja pitää tarkemmin kiinni myös haastavasta hallitusohjelmasta kolmen puolueen hallituksessa. Arvostusta Petteri nauttii paitsi Kokoomuksen sisällä myös yli puoluerajojen ja kansalaisyhteiskunnan eri osa-alueilla.

Etelä-Helsingin Kokoomus ry tervehtii ilolla ja tukee Petteri Orpon asettumista puheenjohtajaehdokkaaksi ja toivoo samalla sekä häneltä että Alexander Stubbilta ja Elina Lepomäeltä avointa, reipasta ja kaikin puolin sivistynyttä vaalityötä puolueen tulevaisuuden hyväksi.

Puoluekokousta odottaen,
Etelä-Helsingin Kokoomus ry:n hallitus

Lisätietoja:
Aku Aarva
+358 41 432 6510
aku.aarva@gmail.com

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *