Helsingin Kokoomus järjestää jo neljännen Venetsialaistapahtuman

Se lähti yksittäisen kenttäaktiviin ideasta: Pohjanmaalla niitä jo juhlitaan, mutta miksi ihmeessä Helsingissä ei vietetä Venetsialaisia?

Koska tapahtumaa ei vielä löytynyt omasta kaupungistamme, päätimme lähteä tekemään sitä itse. Alkuvuonna 2013 pyysimme kumppaniksi Aurinkolahden helmen Kahvila Kampelan omistajan Riina Dursunin sekä mukaan tapahtumaa tekemään joukon muita innostuneita, ennakkoluulottomia yrittäjiä ja yhdistyksiä.

Elokuussa 2013 vietettiin ensimmäisiä Helsingin omia Venetsialaisia, ja perinne oli syntynyt.

Myöhäiskesän lämpö ja hämärtyvä ilta, meren läheisyys ja tulen välke laineilla ovat tarjonneet ainutlaatuisen tunnelman kaupunkijuhlalle. Kävijämäärä on kasvanut tasaisesti vuodesta toiseen, kun juhlan positiivinen maine on kiirinyt. Venetsialaiset järjestämällä olemme halunneet omalta osaltamme olla edistämässä yhteisöllisyyttä, elävää kaupunkikulttuuria ja hauskempaa Helsinkiä.

Suuri kiitos tapahtumaperinteen jatkumisessa kuuluu vuodesta toiseen mukaan lähteville yhteistyökumppaneille sekä sille suurenmoiselle talkoolaisporukalle, jotka ovat tapahtumapäivässä mukana kaikella sydämellään ja energiallaan. Mielestämme juuri tässä on Venetsialaisten ydin: yhdessä tekeminen, usko tulevaisuuteen ja ilo.

Tule Sinäkin mukaan Aurinkolahteen lauantaina 27. elokuuta klo 17-22!

Lisätietoa päivän ohjelmasta ja tapahtumatarjonnasta: bit.ly/helsinginvenetsialaiset

 

Tänä vuonna Venetsialaisia mahdollistamassa sekä mukana tekemässä ovat Suomen Ilotulitus, Vuosaaren vapaapalokunta, Helsingin meripelastusyhdistys, Luoteis-Helsingin musiikkiopisto, Improryhmä Kolina, Sound Group, SUP Finland, SUP Station Aurinkolahti, NaturaViva, Sirkus Magenta, Kansallisen Lastenliiton Helsingin piiri, Vuosaari Golf, Securitas, Veho, Eila Hellgren, DNA, Ravintola Solvik, Fressi, Stark Herttoniemi, Urheiluhallit, Estacon, Ykkösvessat, Gymi Herttoniemi, Neoport sekä Cloetta.

Kiitos teistä jokaiselle!

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *