Timo Honkala Helsingin Kokoomuksen kunniajäseneksi

Helsingin Kokoomuksen piirikokous on kutsunut kunniajäsenekseen Timo Honkalan. Honkala on ollut mukana Helsingin Kokoomuksen toiminnassa ja politiikassa jo 1970-luvulta lähtien toimien kaupunginvaltuutettuna, valtuustoryhmän puheenjohtajana ja kaupunginhallituksen puheenjohtajana sekä lukuisissa muissa Helsingin, seutukunnan ja valtakunnallisten organisaatioiden luottamustoimissa. Helsingin sosiaali- ja terveystoimesta vastaavana apulaiskaupunginjohtajana Timo Honkala toimi vuosina 1991-2004. Viime vuodet Honkala on ollut piirin toiminnan merkittävä taustavaikuttaja. Tällä hetkellä hän toimii Kansallissäätiön isännistön puheenjohtajana.

Kaikissa tehtävissään Honkala on opittu tuntemaan erinomaisen yhteistyökykyisenä, rakentavana ja tehtävänsä pätevästi hoitaneena henkilönä. Kiitossanoissaan Honkala korostikin joukkuepelin ja -hengen merkitystä.

 

Aiemmin kunniajäseniksi on kutsuttu Pentti Kivinen,  Ritva Laurila (k. 2014), Kari Rahkamo, Pertti Salolainen ja Kai Hagelberg. Helsingin Kokoomuksen kunniapuheenjohtaja on Raimo Ilaskivi.

 

 

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *