Hae Helsingin Kokoomuksen järjestösihteeriksi

 

Haemme järjestösihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Järjestösihteerin työhön kuuluu piirin järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, yhteydenpito jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta sekä piirin jäsenrekisteristä vastaaminen, kokous- ja seminaarijärjestelyjä sekä talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja piirin verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpitoa. Työ vaatii ajokorttia ja valmiutta ilta-ja viikonlopputöihin.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot suomeksi.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta, muun kielitaidon sekä kuvankäsittelyohjelmien hallinnan.

Tarjoamme energisen ja avoimen työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestötoimintaa.

Työntekopaikka on Helsingin Kokoomuksen piiritoimisto Kampissa. Työ alkaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 1.9. mennessä osoitteeseen sini.jokinen@kokoomus.fi tai toiminnanjohtaja Sini Jokinen, Helsingin Kokoomus, Runeberginkatu 5 B. 7.krs, 00100 Helsinki.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Sini Jokinen, p. 0500-431758, sini.jokinen@kokoomus.fi

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *