Tervetuloa jäseniltaan to 31.8. klo 18-21

Yhdistystoiminnan luonne on muuttunut ja muuttuu edelleen. Meitä kaikkia yhdistää aate ja halu rakentaa parempaa yhteiskuntaa, mutta tekemisen tapoja on jatkuvasti enemmän. Tässä asiassa juuri sinä olet asiantuntija: kuinka tahtoisit osallistua Kokoomuksen toimintaan Helsingissä? Missä ja miten Kokoomuksen tulisi jatkossa näkyä, mitä meidän tulisi tehdä enemmän?

Keskustellaksemme näistä ja muista polittisen vaikuttamisen ja osallistumisen teemoista järjestämme kaikille Helsingin Kokoomuksen jäsenille avoimen jäsenillan torstai-iltana 31. elokuuta. Mikäli kaverisi on kiinnostunut jäsenyydestä, ota hänet mukaan tilaisuuteen tutustumaan!

Tavataan Virgin Oilin klubilla klo 18. Tarjolla on hieman purtavaa, luvassa uusia tuttavuuksia ja brainstormausta sekä positiivista energiaa. Illassa mukana myös pormestari Jan Vapaavuori, apulaispormestari Pia Pakarinen sekä Helsingin Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Risto Rautava.

Lämpimästi tervetuloa!

ESTEETÖN SISÄÄNPÄÄSY
Maisemahissillä Kaivopihalta Yliopiston Apteekin vierestä.
Hissillä 3. kerrokseen, josta henkilökunta ohjaa oikeaan tilaan (etukäteen ilmoitus saapumisesta hissillä aulabaariin tai soitto ravintolaan p. 010 766 4004).

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *