Päivitä yhteystietosi kuntoon jäsensivuilla

Oletko muuttanut, vaihtanut sähköpostiosoitetta tai yhteystiedoissasi on tapahtunut muita muutoksia? Klikkaa sisään jäsensivuille (jasensivut.kokoomus.fi) ja päivitä tietosi kuntoon. Näin viestimme tavoittavat sinut jatkossakin. Samalla osallistut Bose Soundlink II -matkakauittimen arvontaan

Kaikki kampanja-aikana liittyneet, uudet jäsenet ovat automaattisesti mukana kampanjassa. Tuo kyseinen laite ei ole mikään turha melulaatikko, vaan varsin kelpo väline musiikin kuunteluun, niin kotona tai reissussa – sisältäähän se akunkin.

Kampanja alkaa 15.8.2017 ja kestää 31.10.2017 klo 23:59 asti. Arvonta järjestetään viikon kuluttua kampanjan päättymisestä.

Arvonnan säännöt: www.kokoomus.fi/arvonnan-saannot/

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *