Haku auki: presidentinvaalien vaalilautakuntiin

Ilmoittautuminen tammikuun 2018 presidentinvaalin vaalitoimitsijoiksi on nyt auki. Haussa on niin henkilöitä ennakkoäänestyksen (17.-23.1. ja 31.1.-6.2.) aikana toimiviin vaalitoimikuntiin kuin varsinaisen äänestyspäivän 28.1.2018 vaalilautakuntiinkin. Toisen kierroksen vaalipäivä on 11.2.2018, mikäli kukaan ehdokkaista ei ole saanut ensimmäisellä kierroksella yli puolta äänistä. Ilmoittautumalla mukaan Kokoomuksen vaalitoimitsijaksi pääset mukaan todelliseen vaalityöhön. Toiminnasta maksetaan  myös pieni korvaus. Kaikki Kokoomuksen nimeämät henkilöt sitoutuvat maksamaan Helsingin Kokoomukselle palkkiostaan 18% suuruisen luottamushenkilömaksun.

Lue lisää ja ilmoittaudu vaalitoimitsijaksi sähköisellä lomakkeella: Ilmoittautuminen vaalilautakuntaan

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *