Valtuutettu Meren kysymys katutöistä

Kyselytuntikysymys 11.10.2017

Viimeksi tällä viikolla saimme lukea Helsingin Sanomista Mannerheimintien ruuhkien jatkumisesta. Helsingin seudun liikenne –kuntayhtymän toteuttamat pysäkki- ja kiskosaneeraustyöt ovat vähentäneet kaistoja ja johtaneet jo ennestään ruuhkaisen päätiemme pahentuneisiin ongelmiin. Mannerheimintien lisäksi Mechelininkadun katutyöt ovat piinanneet helsinkiläisiä jo viime vuodesta lähtien. Mechelininkadun tietöiden johdosta liikennettä on kanavoitunut läheiselle Merikannontielle. Tämä vähälle liikennemäärälle suunniteltu rantaraitti ei ole kyennyt vastaanottamaan sinne siirtynyttä liikennettä, minkä johdosta on syntynyt useita vaarallisia tilanteita. Yleisesti ottaen helsinkiläisten kärsivällisyys alkaa olla koetuksella jatkuvista tietöistä johtuvien ruuhkien ja matka-ajan pidentymisen vuoksi.

Kysynkin teiltä asiasta vastaava apulaispormestari Sinnemäki, mihin toimiin Helsinki aikoo ryhtyä vähentääkseen jatkuvista tietöistä aiheutuvia ongelmia?

Otto Meri

kaupunginvaltuutettu

*Kyselytunnilla valtuutetuilla on mahdollisuus nostaa esille ajankohtaisia puheenaiheita*

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *