Maarit Vierunen Helsingin Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Helsingin Kokoomuksen syyspiirikokous on valinnut piirille uuden puheenjohtajan. Kokoomuksen Helsingin piirin puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Maarit Vierunen, 49. Vierunen työskentelee sijoituspäällikkönä Espoon kaupungilla ja hänellä on pitkä työura rahoitussektorilta.

Vierunen pitää tärkeänä, että piirin puheenjohtaja johtaa järjestöä aktiivisesti omalla esimerkillään. Etenkin vaalien lähestyessä on puheenjohtajan oltava järjestökentän käytettävissä ja innostettava jäsenistö mukaan vaalityöhön.

Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin kaupunginvaltuutettu Risto Rautava ja Kokoomuksen Naisten Helsingin piiriä johtava Pia Hytönen. Taloudenhoitajana jatkaa Timo Erikäinen.

Piirihallituspaikoista käytiin jälleen tiukka vaali. Kahdeksaa paikkaa tavoitteli 10 ehdokasta. Äänestyksen jälkeen valituiksi tulivat Aku Aarva, Sami Heistaro, Tuomo Luoma, Juuso Mankonen, Janne Pietikäinen, Pia Sievinen, Maarit Toveri ja Emma-Stina Vehmanen.

Helsingin Kokoomuksen väistyvä puheenjohtaja Pekka Majuri ilmoitti syksyllä luopuvansa puheenjohtajuudesta toimittuaan tehtävässä kolmen vuoden ajan.

Lisätietoja: Maarit Vierunen, p. 046 877 3296

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *