Vuoden paikallisyhdistys ja järjestöjyrä palkittiin piirikokouksessa

Vuoden paikallisyhdistyksen tittelin nappasi tällä kertaa Etelä-Helsingin Kokoomus. Piirihallitus totesi perusteluissaan: ”Etelä-Helsingin Kokoomus on lähtenyt tarmokkaasti ja systemaattisesti vuoden aikana uudistamaan toimintaansa ja luonut prosessin jäsenhankinnan ja -pidon tueksi. Jäsenhankinta on otettu vakavasti ja yhdistys on näyttänyt myös esimerkkiä ja auttanut tarvittaessa muita asiaan liittyen. Palkinto toivottavasti myös motivoi muita ottamaan esimerkkiä siitä, että jäsenhankintaan ja -pitoon kannattaa panostaa ja motivoituneilla tekijöillä paikallisyhdistystoimintaa on mahdollista kehittää.”

Vuoden järjestöjyrän valintaa piirihallitus perusteli seuraavin saatesanoin: ”järjestöjyränä palkitaan innostaja ja kentän kokoaja. Henkilö, joka ottaa kaikki mukaan ja näyttää esimerkkiä omalla toiminnallaan. Hän on positiivisuuden ja yhteishengen nostattaja ja ylläpitäjä.” Vuoden 2017 järjestöjyränä palkittiin Helsingin Kokoomuksen Naisten Marjatta Partanen.

Lämpimät onnittelut valituille!

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *