Valokiilassa Kansalliset Jatko-Opiskelijat

Kansalliset Jatko-Opiskelijat (KJO) on osa Kokoomusopiskelijoita ja tarkoitettu väitöskirjaa tekeville, sellaista suunnitteleville tai vasta tohtoriksi valmistuneille kokoomuslaisille ja kokoomushenkisille toimivatpa nämä missä päin tahansa.

Kansalliset Jatko-Opiskelijat järjestävät mm. esitelmätilaisuuksia eri aiheista sekä retkiä ja pyrkivät edistämään jatko-opiskelijoiden ja nuorten tutkijoiden asemaa samoin kuin tutkimusta sekä sen tulosten opettamista ja soveltamista yhteiskunnassa. Myös esimerkiksi turvallisuuspolitiikka on vahvasti painottunut KJO:n toiminnassa. Kansalliset Jatko-Opiskelijat ovat luonteva paikka väitöskirjatyötä tai muuta tutkimusta tekeville kokoomuslaisille ja todellisille sivistysporvareille!

juho.wilskman@helsinki.fi (puheenjohtaja)

Facebook: Kansalliset Jatko-opiskelijat

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *