Valokiilassa Meri-Helsingin Kokoomus

Meri-Helsingin Kokoomus 2018 Haluatko vaikuttaa Helsinkimme kehitykseen? Älä tyydy seuraamaan sivusta tai vain surkuttelemaan politiikan nykytilaa – sen sijaan liity mukaan avoimeen ja reippaaseen joukkoomme ja ryhdy vaikuttajaksi!

Meri-Helsingin Kokoomus on keskisuuri paikallisyhdistys piirissämme Helsingin Kokoomuksessa. Yhdistyksemme on rekisteröity vuonna 1981, ja meillä on noin 80 jäsentä. Aiemminkin olemme toimineet aktiivisesti mm. Kruununhaan, Katajanokan, Hakaniemen, Kampin, Jätkäsaaren, Ruoholahden ja muun Helsinginniemen tapahtumissa, mutta erityisesti tällä hetkellä pyrimme laajentamaan toimintaamme Kanta-kaupungin itäisiin merellisiin kaupunginosiin (esim. Siltasaari, Sörkkä, Merihaka, Kalasatama, Viikki jne.). Lisäksi olemme 2015 alusta yhdistyneet Helsingin Akateemisen Kokoomuksen kanssa.

Meri-Helsingin Kokoomus tarjoaa toiminta-alueellaan säännöllisiä (noin kuusi kertaa vuodessa) keskustelutilaisuuksia ajankohtaisista aiheista jonkun tasokkaan ulkopuolisen vierailijan johdatuksella – kaikki tilaisuudet ovat avoimia kaikkien yhdistysten ja ei-jäsenille. Vierainamme on käynyt kymmeniä valtakunnan tason ja kunnallisia vaikuttajia, sitoutumattomia asiantuntijoita ja myös naapuripuolueiden väkeä.

Pyrimme vaikuttamaan toiminta-alueemme kaupunginosien ajankohtaisiin asioihin – Meri-Helsingin Kokoomuksen fokus tällä hetkellä on kuitenkin useimmiten laajemmissa asiakysymyksissä ja koko Helsingin uudistamisessa. Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita osallistumaan toimintaamme ja varsinkin uusista kaupunginosista kaipaamme vahvistusta joukkoomme! Tehdään siis yhdessä Helsingistä yhä parempi kaupunki sekä asukkaille että yrityselämälle!

Ota yhteyttä!

PJ: Juha Levo, 043 827 3442 niilolevo@hotmail.com

Siht: Elina Kultaranta, 040 538 1645, elina@kultaranta.fi

www.meri-helsingin.kokoomus.net

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *