Valokiilassa Kansalliset Ylioppilaat

Kansalliset Ylioppilaat ry eli tuttavallisemmin KansY on Kokoomusopiskelijoiden vuonna 1952 perustettu Helsingin paikallisjärjestö. Meitä kiinnostaa yleisen järkioikeistolaisen politiikan ohella erityisesti opiskelijoita ja nuoria koskevat asiat. Tavoitteidemme edistämiseksi vaikutamme ja toimimme aktiivisesti kunnallispolitiikan, Helsingin Kokoomuksen, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan ja valtakunnanpolitiikan puolella.

Meihin liittymällä voit päästä osaksi huippujoukkoa joka pyrkii löytämään liberaaleja, kestäviä, urbaaneja ja realistisia ratkaisuja suurin ja pieniin nykyhetken haasteisiin. Kansalliset Ylioppilaat on osa suurempaa Kokoomusopiskelijoiden yhteisöä, jonka upeaan porukkaan pääset tutustumaan valtakunnallisissa tapahtumissa, joihin osallistuu jäsenistöä koko Suomesta.

Käy tutustumassa toimintaamme Facebook -sivuiltamme https://www.facebook.com/KansallisetYlioppilaat/,  instagramista https://www.instagram.com/kansalliset_ylioppilaat/, verkkosivuiltamme http://kokoomusopiskelijat.fi/kansy/, tai ota suoraan yhteys sähköpostilla osoitteeseen hallitus@kansy.fi!

Kiinnostaako jäsenyys? Lisätietoa täältä!

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *