Hei, me puhutaan politiikkaa – hae mukaan uusiin politiikkaryhmiin!

Onko sinulla mielipiteitä, halua vaikuttaa asioihin ja visiota siitä miten Helsinkiä pitäisi kehittää? Jos nyökkäilit juuri innokkaasti, hae mukaan uusiin politiikkaryhmiimme. Politiikkaryhmät ovat uusia mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa Helsingin kaupunkipolitiikkaan. Pilotoimme alkuvaiheessa kahden toimialan politiikkaryhmät: kasvatuksen ja koulutuksen sekä kaupunkiympäristön. Kattoteemojen alla käydään monipuolista keskustelua ajankohtaisista aiheista ja sparrataan.

Toiminnan on tarkoitus olla ketterää ja monimuotoista, ilman turhaa byrokratiaa. Politiikkaryhmät tarjoavat muun muassa mahdollisuutta hyödyntää omaa osaamistaan ja mielenkiinnon kohteita, verkostoitumista ja mahdollisuuksia ideoida uusia poliittisia avauksia.

Lisätiedot: sanna.hamalainen@kokoomus.fi

Hae mukaan: https://goo.gl/forms/eglCD7VUwLUm3XtJ3

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *