Valokiilassa Helsingin Edistyskokoomus

Helsingin Edistyskokoomus eli HEK on avarakatseinen ja tulevaisuusorientoitunut kokoomusyhdistys. Yhdistämme avoimen yhteiskunnan, liberaalin demokratian ja vapaan markkinatalouden edistäjiä taustaan katsomatta.

Yhtenä Helsingin Kokoomuksen suurimmista jäsenyhdistyksistä tarjoamme sinulle ketterän ja aikaansa seuraavan poliittisen alustan, josta ponnistaa niin stadilaiseen, kansalliseen kuin eurooppalaiseen päätöksentekoon. Jäseniämme toimii eduskunnassa, Helsingin kaupunginvaltuustossa sekä monissa muissa luottamustoimissa ja yhteiskunnallisesti tärkeissä asemissa.

Poliittisen sisällöntuotannan lisäksi keskitymme laadukkaiden keskustelutilaisuuksien, kokeilevien tempausten, rentojen afterworkien sekä herättelevien vierailujen järjestämiseen ja luomme näin jäsenillemme loistavan foorumin verkostoitua ja vaikuttaa.

Politiikka on meille intohimoista yhteisten asioiden ajamista. Hyppää matkaamme – sinua odotetaan!

hallitus@edistyskokoomus.fi
www.edistyskokoomus.fi
www.facebook.com/edistyskokoomus
Twitter: @Edistyskokoomus
Instagram: @Edistyskokoomus

Kiinnostaako jäsenyys? Lisätietoa täältä!

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *