Aura Salla ehdolle Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Helsingin Kokoomus, Varsinais-Suomen Kokoomus, Kokoomuksen Nuorten Liitto ja Kokoomusopiskelijat esittävät Aura Sallaa Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Valtiotieteiden maisteri Aura Salla työskentelee Euroopan komission poliittisen strategian yksikössä puheenjohtaja Junckerin erityisneuvonantajatiimissä ja on aiemmin toiminut muun muassa komission varapuheenjohtaja Jyrki Kataisen kabinetin jäsenenä, EU-viestintäkonsulttina ja projektipäällikkönä sekä eduskunta-avustajana.

”Puolueen jäsenyyden ja aktiivisen puoluetoiminnan tulee olla merkityksellinen tapa osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä vaikuttamiseen. Puoluevaltuuston tulee koota kentän ääni, jonka pitää kuulua puolueen linjassa ja päätöksenteossa. Eurooppa-politiikka tulee ottaa kiinteäksi osaksi niin kansallista kuin maakunnallista vaikuttamista sekä tehdä töitä sen eteen, että Kokoomus on Suomen johtava Eurooppa-puolue vahvan suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Siksi olen ehdolla puoluevaltuuston puheenjohtajaksi”, Aura Salla toteaa.

”Puoluevaltuuston puheenjohtajalla on tärkeä rooli kentän äänenä puolueen johdossa. Auralla on monipuolista kokemusta puolueen eri tehtävistä ja aito halu kehittää sen toimintaa. Olemme erittäin iloisia voidessamme esittää Aura Sallaa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi”, iloitsee Helsingin Kokoomuksen puheenjohtaja Maarit Vierunen.

”Aura on näyttänyt kyntensä Brysselissä ja olisi erinomaista saada hänen osaamisensa entistä paremmin Kokoomuksen käyttöön myös Suomessa. Auran valinta myös vahvistaisi Kokoomuksen asemaa maan johtavana Eurooppa-puolueena”, Varsinais-Suomen Kokoomuksen puheenjohtaja Juha Vanhanen sanoo.

”Auralla on vahva kokemus politiikasta, ja kykyä luoda puoluevaltuuston nahka uudelleen. Hän on eurooppalainen sivistysporvari, joka uskoo siihen, että jokaisen yksilön on mahdollisuus omilla toimillaan vaikuttaa siihen, kuinka elämässä menestyy”, perustelee Kokoomusnuorten puheenjohtaja Henrik Vuornos, joka toimii myös Kokoomuksen ryhmäpuheenjohtajana Espoon kaupunginvaltuustossa.

”Kokoomusopiskelijat arvostavat kansainvälisyyttä, moderniutta ja asiantuntijuutta. Aurassa yhdistyvät sopivalla tavalla nämä kaikki. Uskomme, että Aura kehittäisi puoluevaltuustoa arvostamistamme lähtökohdista ja toisi samalla myös Eurooppa-politiikkaa vielä näkyvämmäksi puolueessamme”, kertoo Kokoomusopiskelijoiden Janika Takatalo, turkulainen kaupunginvaltuutettu.

Aura Salla on tavattavissa Kokoomuksen Tulevaisuuspäivillä Tampereella lauantaina 17.3.2018

Kokoomuksen puoluevaltuusto on puoluekokousten välillä puolueen ylin päättävä elin. Sen puheenjohtaja valitaan Kokoomuksen puoluekokouksessa, joka pidetään seuraavan kerran 8.-10.6.2018 Turussa.

 

Lisätietoja:

Aura Salla, p. +32 460 762294

Maarit Vierunen, p. 046 877 3296

Juha Vanhanen, p. 050 032 9608

Henrik Vuornos, p. 044 253 4444

Janika Takatalo, p. 044 982 0465

Sini Jokinen (kampanjapäällikkö), p. 0500-431758

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *