Valokiilassa Helsingin Kokoomuksen Naiset

Helsingin Kokoomuksen Naiset ry on perustettu vuonna 1919. Yhdistyksemme on vanhin ja jäsenmäärältään suurin naisyhdistys Helsingissä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Helsingin Kokoomuksen, Kokoomuksen Naisten Helsingin piirin sekä paikallisyhdistysten kanssa.

Yhdistys toimii naisten poliittisten vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi yhteiskunnallisessa päätöksenteossa sekä ammatillisen ja yhteiskunnallisen tasa-arvon edistämiseksi. Yhdistys haluaa edistää lapsiperheiden arjen hyvinvointia ja asenteiden muuttamista kohti tasa-arvoisempaa vanhemmuutta.

Helsingin Kokoomuksen Naiset ovat modernisti ajatteleva, monimuotoinen ja aikaansaava eturivin yhdistys.  Tavoitteenamme on kasvattaa ja aktivoida poliittista tietoutta ja toimintaa kaikenikäisten naisten keskuudessa. Viemme eteenpäin ajankohtaista arkipäivän politiikkaa ja sen toteuttamisessa on tärkeää kannustaa ja tukea eri elämänvaiheessa olevia naisia aktiiviseen yhdistystoimintaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Jäsentilaisuutemme ovat kaikille avoimia. Tapahtumatarjonta on monipuolista: ajankohtaisia poliittisia keskustelutilaisuuksia, yritysvierailuja, kulttuuritapahtumia sekä jäsenmatkoja. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan Helsingin Kokoomuksen Naisten  toimintaan!

Helsingin Kokoomuksen Naiset ry
www.facebook.com/helsinginkokoomuksennaiset

 

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *