Helsingin Kokoomuksen sääntömääräisen kevätkokouksen päätöksiä

Helsingin Kokoomuksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin maanantaina 23.4. Radisson Blu Royalissa. Kokouksen aluksi opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen esitteli puolueen uutta periaateohjelmaluonnosta, jota seurasi vilkas keskustelu. Periaateohjelmaluonnosta voi käydä kommentoimassa myös sähköisellä lomakkeella: https://www.kokoomus.fi/aate/.

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Risto Rautavan pitämän poliittisen tilannekatsauksen jälkeen kokous hyväksyi muun muassa vuoden 2017 toimintakertomuksen sekä tilinpäätöksen. Lisäksi päätettiin esittää puoluekokoukselle Helsingin Kokoomuksen puoluevaltuuston jäseniksi ja varajäseniksi seuraavia henkilöitä: Katrina Harjuhahto-Madetoja (Maarit Toveri), Pia Hytönen ( Päivi Kiili-Laakko), Tuomo Luoma (Tapio Mustonen), Sami Heistaro (Lauri Vaisto), Matias Pajula (Viivi Nuuttila), Jeremias Nurmela (Joonas Junttila) ja Mia Nygård (Kirsi Sharma).

 

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *