Kokouskutsu: Helsingin Kokoomuksen ylimääräinen piirikokous 10.9.2018

Helsingin Kokoomus ry:n ylimääräinen piirikokous pidetään maanantaina 10.9.2018 kello 18.00 alkaen Astoria-salissa (Iso Roobertin katu 14). Valtakirjojen tarkastus ja kahvitarjoilu alkavat klo 17.00.

Kokouksen äänioikeutetut edustajat määräytyvät piirin sääntöjen 10 §:n mukaan seuraavasti:

  • Kullakin rekisteröidyllä paikallis- ja teemayhdistyksellä sekä piirijärjestöjen paikallisyhdistyksellä on oikeus lähettää yksi (1) äänivaltainen edustaja toimintavuoden ensimmäisenä päivänä olleen, jäsenmaksunsa suorittaneiden henkilöjäsentensä määrän kutakin alkavaa 25-lukua kohti.
  • Kullakin liiton piirijärjestöllä on oikeus lähettää yksi (1) äänivaltainen edustaja ja lisäksi yksi (1) äänivaltainen edustaja toimintavuoden ensimmäisenä päivänä olleen, jäsenmaksunsa suorittaneiden suorien henkilöjäsentensä määrän kutakin alkavaa 25-lukua kohti. Kullakin aluejärjestöllä on oikeus lähettää yksi (1) äänivaltainen kokousedustaja.

Kokousedustus määräytyy yhdistyksen maksaneiden jäsenten lukumäärän perusteella puolueen jäsenrekisterin 1.1.2018 tilanteen mukaan. Edustusoikeus ja äänivalta piirikokouksessa on vain jäsenmaksuvelvoitteensa suorittaneilla piirin jäsenillä tai piirin jäsenten henkilöjäsenillä. Kokouksessa on kullakin edustajalla yksi (1) ääni.

Puhe- ja läsnäolo-oikeus piirikokouksessa on lisäksi piirin kunniapuheenjohtajalla, kunniajäsenillä, piirihallituksen jäsenillä, vaalipiiristä valituilla puolueen eduskuntaryhmän sekä puoluevaltuuston ja puoluehallituksen jäsenillä sekä puolueen ehdokaslistalta valituilla Euroopan parlamentin jäsenillä, piirin toiminnanjohtajalla ja muilla piiritoimiston toimihenkilöillä, puoluesihteerillä sekä puolueen kunkin äänenkannattajan toimituksen edustajilla. Piirikokous voi myöntää puhe- tai läsnäolo-oikeuden muillekin sitä pyytäville henkilöille.

Kokouksessa päätetään eduskuntavaaliehdokkaiden lukumäärästä ja ehdokkaiden asettamisesta.   Kokouksessa tulee jokaisella äänivaltaisella edustajalla olla mukanaan yhdistyksen puheenjohtajan ja sihteerin allekirjoittama valtakirja. Kokouksen esityslista ja valtakirjapohja ovat liitteenä.

Helsingissä 8.8.2018

HELSINGIN KOKOOMUS RY

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *