Helsingin Kokoomus hakee poliittista sihteeriä

Haemme tiimimme näkemyksellistä, yhteiskunnallisesta päätöksenteosta kiinnostunutta ja hyvät viestinnälliset valmiudet omaavaa poliittista sihteeriä.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, ymmärrystä kuntatason päätöksenteosta, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja ja valmiutta sujuvaan tekstin tuottamiseen suomeksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sosiaalisen median tuntemus ja eri mediakanavien käyttö on osa työnkuvaa. Eduskunta- ja eurovaalien lähestyessä poliittisen sihteerin tehtävänkuvaan kuuluu myös vaalityö, joten arvostamme kokemusta kampanjoinnista ja vaaleista.

Työ on määräaikainen valtuustokauden loppuun. Tehtävään valittavalta edellytetään ajoittain valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme energisen ja innostuneen työyhteisön, näköalapaikan kaupunkipolitiikan tekemiseen ja mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Työntekopaikka on Helsingin Kokoomuksen piiritoimisto Kampissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 12.10. mennessä osoitteeseen sini.jokinen@kokoomus.fi tai toiminnanjohtaja Sini Jokinen, Helsingin Kokoomus, Runeberginkatu 5 B. 7.krs, 00100 Helsinki.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Sini Jokinen, p. 0500-431758, sini.jokinen@kokoomus.fi

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *