Helsingin Kokoomus hakee projektisihteeriä

Haemme tiimiimme järjestötoiminnasta ja vaalityöstä innostuvaa projektisihteeriä.

Projektisihteerin työhön kuuluu piirin jäsenyhdistysten toiminnan koordinointi ja järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä järjestösihteerin kanssa. Työhön sisältyy tapahtuma- ja kenttätoiminnan kehittämistä. Vaalien lähestyessä työ pitää sisällään pääosin vaalityötä.  Työ vaatii ajokorttia ja valmiutta ilta-ja viikonlopputöihin.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuutta.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta sekä sujuvat viestintätaidot.

Työ on aluksi määräaikainen toukokuun 2019 loppuun, mutta sitä voidaan mahdollisuuksien mukaan jatkaa piirin talouden niin salliessa. Tehtävään valittavalta edellytetään ajokorttia ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme energisen ja innostuneen työyhteisön, näköalapaikan politiikan tekemiseen ja mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Työntekopaikka on pääosin Helsingin Kokoomuksen piiritoimisto Kampissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2018 aikana.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään perjantaihin 12.10. mennessä osoitteeseen sini.jokinen@kokoomus.fi tai toiminnanjohtaja Sini Jokinen, Helsingin Kokoomus, Runeberginkatu 5 B. 7.krs, 00100 Helsinki.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Sini Jokinen, p. 0500-431758, sini.jokinen@kokoomus.fi

 

 

 

 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *