Haemme poliittista sihteeriä ja projektisihteeriä – haku päättyy 12.10.

Haluatko osaksi energistä ja innostunutta työyhteisöä, näköalapaikan politiikan tekemiseen ja mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta, tai tunnetko ahkeran tekijän? Helsingin Kokoomuksen piiritoimistolla on haettavana kaksi avointa työpaikkaa.

Poliittinen sihteeri

Haemme tiimimme näkemyksellistä, yhteiskunnallisesta päätöksenteosta kiinnostunutta ja hyvät viestinnälliset valmiudet omaavaa poliittista sihteeriä.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, ymmärrystä kuntatason päätöksenteosta, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja ja valmiutta sujuvaan tekstin tuottamiseen suomeksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sosiaalisen median tuntemus ja eri mediakanavien käyttö on osa työnkuvaa. Eduskunta- ja eurovaalien lähestyessä poliittisen sihteerin tehtävänkuvaan kuuluu myös vaalityö, joten arvostamme kokemusta kampanjoinnista ja vaaleista.

Työ on määräaikainen valtuustokauden loppuun. Tehtävään valittavalta edellytetään ajoittain valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lue lisää: https://www.helsinginkokoomus.fi/2018/09/25/helsingin-kokoomus-hakee-poliittista-sihteeria/

 

Projektisihteeri

Projektisihteerin työhön kuuluu piirin jäsenyhdistysten toiminnan koordinointi ja järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä järjestösihteerin kanssa. Työhön sisältyy tapahtuma- ja kenttätoiminnan kehittämistä. Vaalien lähestyessä työ pitää sisällään pääosin vaalityötä.  Työ vaatii ajokorttia ja valmiutta ilta-ja viikonlopputöihin.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuutta.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta sekä sujuvat viestintätaidot.

Työ on aluksi määräaikainen toukokuun 2019 loppuun, mutta sitä voidaan mahdollisuuksien mukaan jatkaa piirin talouden niin salliessa. Tehtävään valittavalta edellytetään ajokorttia ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lue lisää: https://www.helsinginkokoomus.fi/2018/09/25/helsingin-kokoomus-hakee-projektisihteeria/

Mikäli mieleesi tulee ahkera osaaja tai kiinnostuit tehtävistä itse, tutustuthan hakuilmoituksiin nettisivuillamme ja jaatte niitä eteenpäin. Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 12.10. mennessä osoitteeseen sini.jokinen@kokoomus.fi tai postitse: toiminnanjohtaja Sini Jokinen, Helsingin Kokoomus, Runeberginkatu 5 B. 7.krs, 00100 Helsinki.

 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *