Sääntömääräinen syyspiirikokous maanantaina 19.11.

Helsingin Kokoomus ry:n sääntömääräinen syyspiirikokous pidetään maanantaina 19.11.2018 klo 18 alkaen Astoria -salissa (Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki). Valtakirjojen tarkastus ja kahvitarjoilu alkavat klo 17.00.

 

Kokouksen äänioikeutetut edustajat määräytyvät piirin sääntöjen 10 §:n mukaan seuraavasti:

  • Kullakin rekisteröidyllä paikallis- ja teemayhdistyksellä sekä piirijärjestöjen paikallisyhdistyksellä on oikeus lähettää yksi (1) äänivaltainen edustaja toimintavuoden ensimmäisenä päivänä olleen, jäsenmaksunsa suorittaneiden henkilöjäsentensä määrän kutakin alkavaa 25-lukua kohti.
  • Kullakin liiton piirijärjestöllä on oikeus lähettää yksi (1) äänivaltainen edustaja ja lisäksi yksi (1) äänivaltainen edustaja toimintavuoden ensimmäisenä päivänä olleen, jäsenmaksunsa suorittaneiden suorien henkilöjäsentensä määrän kutakin alkavaa 25-lukua kohti. Kullakin aluejärjestöllä on oikeus lähettää yksi (1) äänivaltainen kokousedustaja.

 

Kokousedustus määräytyy yhdistyksen maksaneiden jäsenten lukumäärän perusteella puolueen jäsenrekisterin 1.1.2018 tilanteen mukaan. Edustusoikeus ja äänivalta piirikokouksessa on vain jäsenmaksuvelvoitteensa suorittaneilla piirin jäsenillä tai piirin jäsenten henkilöjäsenillä. Kokouksessa on kullakin edustajalla yksi (1) ääni.

Puhe- ja läsnäolo-oikeus piirikokouksessa on lisäksi piirin kunniapuheenjohtajalla, kunniajäsenillä, piirihallituksen jäsenillä, vaalipiiristä valituilla puolueen eduskuntaryhmän sekä puoluevaltuuston ja puoluehallituksen jäsenillä sekä puolueen ehdokaslistalta valituilla Euroopan parlamentin jäsenillä, piirin toiminnanjohtajalla ja muilla piiritoimiston toimihenkilöillä, puoluesihteerillä sekä puolueen kunkin äänenkannattajan toimituksen edustajilla. Piirikokous voi myöntää puhe- tai läsnäolo-oikeuden muillekin sitä pyytäville henkilöille.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyspiirikokouksen asiat sekä asetetaan ehdokkaita eduskuntavaaleihin.

 

Kokouksessa tulee jokaisella äänivaltaisella edustajalla olla mukanaan yhdistyksen puheenjohtajan ja sihteerin allekirjoittama valtakirja. Piirihallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi vuodelle 2019 ovat saatavilla kokouspaikalla.

 

Helsingissä 3.10.2018

 

HELSINGIN KOKOOMUS RY

Maarit Vierunen                                                Sini Jokinen

puheenjohtaja                                                   toiminnanjohtaja

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *