Liity mukaan verenluovutushaasteeseen

Helsingin Kokoomus haastaa kaikki Kokoomuksen jäsenet, poliitikkomme, muut kokoomuspiirit ja politiikkaa harrastavat #kokoomus100litraa -haasteeseen Kokoomus100 -juhlavuoden kunniaksi. Haasteen tarkoitus on ojentaa yhdessä auttava käsi ja pienillä teoilla auttaa ympärillämme olevia ihmisiä. Haaste on avoin kaikille.

Kuinka osallistut haasteeseen?

Olemme perustaneet Kokoomus100 -nimisen verenluovutusryhmän. Kerää kaveriporukka (noin 4-6 henkilöä) ja varaa aika SPR:n verenluovutukseen porukalla. Verenluovutusajan voi varata soittamalla lähimpään SPR:n toimipisteeseen. Toimipisteet löydät täältä.  Voit tarkistaa soveltuvuutesi luovuttajaksi täältä. Muistakaa kertoa luovuttamaan mennessä ryhmän Kokoomus100 nimi.

Jaa luovutuksesta kuva someen tunnisteilla. Helsingin Kokoomuksen haasteen tunnisteet ovat #kokoomus100litraa ja #yhdessäenemmän.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *