Talousarvio 2019: Budjettisopu syntyi Helsingissä Kokoomuksen johdolla

Budjettisopu syntyi puolueiden välillä perinteiseen tapaan Kokoomuksen johdolla. Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Risto Rautava on tyytyväinen neuvottelutulokseen ja hyvään yhteistyöhenkeen.

Investointien osalta Rautava on erittäin tyytyväinen. ”Kasvavan kaupungin pitää hakea erilaisia toimintatapoja. Kokoomus näkee tärkeänä, että kaupungin yhteistyökumppaneina on myös yksityisen puolen toimijoita, etenkin kasvupalveluissa ja erikseen määriteltävissä sosiaali- ja terveyspalveluissa.”

”Liikkumattomuus on yksi aikamme suurista haasteista. Onkin tärkeää, että liikuntapaikkarakentamiseen satsattiin. Lauttasaaren tekojääkenttä etenee ja liikuntapaikkoja rakennetaan vähintään kymmenen koulun pihalle”, Rautava jatkaa.

Panostaminen kasvatukseen ja koulutukseen on investoimista tulevaisuuteen. Halusimme varmistaa, että jokaisessa peruskoulussa on käytössä riittävät ja tarkoituksenmukaiset oppimateriaalit. Myös esi- ja perusopetuksen koulunkäyntiavustajien ja laaja-alaisten erityisopettajien määrää lisätään, kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Risto Rautava toteaa.

Sosiaali- ja terveystoimen osalta kaikki kokoomuksen tavoitteet toteutuivat. Lasten ja nuorten mielenterveyspalveluja kehitetään, ikäihmisten kotona asumista tuetaan ja terveysasemien saatavuutta parannetaan.

Yksittäisistä budjettineuvotteluissa sovituista asioista Rautava nostaa esille vapaapalokuntien toiminnan tukemisen.

 

Lisätiedot:

Risto Rautava 040 504 5851

 

Helsingin talousarvion sivut.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *