Pia Pakarinen ehdolle Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Helsingin Kokoomus tukee Pia Pakarista Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Kauhajoelta kotoisin oleva Pakarinen on ollut kuntapolitiikassa mukana vuodesta 2005 ja työskentelee parhaillaan kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaavana apulaispormestarina Helsingissä.

”Puoluevaltuuston merkitys on vielä tavallistakin suurempi oppositiokaudella, kun puolue keskittyy kirkastamaan viestiään ja määrittelee painopisteitään. Mukaan tarvitaan erityisesti kuntapolitiikan tuntemusta. Puoluevaltuuston puheenjohtajan tehtävänä on innostaa puoluevaltuuston jäseniä, kannustaa heitä esittämään omat näkemyksensä ja välittää ne puolueen johdolle. Puoluevaltuuston on käytettävä sitä valtaa, joka sille kuuluu. Tämän haluaisin puheenjohtajana varmistaa.

Puoluevaltuuston puheenjohtaja edustaa koko maan kokoomuslaisia. On selvää, että tehtävä vaatii kiertämistä eri alueilla ja ihmisten kuuntelemista koko maassa”, Pakarinen visioi.

”Puoluevaltuuston puheenjohtajalla on tärkeä rooli kentän äänenä puolueen johdossa. Ihmisten kuuntelemisesta ja osallistamisesta Pialla on erittäin vahvat näytöt. Olemme erittäin iloisia voidessamme tukea Pia Pakarista puoluevaltuuston puheenjohtajaksi”, toteaa Helsingin Kokoomuksen puheenjohtaja Maarit Vierunen.

Pakarisen kampanjapäällikköinä toimivat europarlamentaarikko Henna Virkkunen ja Helsingin Kokoomuksen varapuheenjohtaja Risto Rautava.

Henna Virkkunen on tuntenut Pia Pakarisen pitkään. ”Piasta kokoomus saa todella aktiivisen ja osaavan puoluevaltuuston puheenjohtajan. Tunnen Pian positiivisena, energisenä ja aikaansaavana tekijänä. On ilo olla tukemassa häntä tähän tärkeään tehtävään.”

”Kokoomus tarvitsee sivistyksen ja yrittäjyyden puolesta puhujan. Näitä asioita Pia on edistänyt aina kuntapoliitikkona. Pohjalaiseen tapaan hän ei luovuta ensimmäisen vastoinkäymisen tullen”, Risto Rautava jatkaa.

Pia Pakarisen puoluevaltuuston puheenjohtajakampanjaan pääsee mukaan nettisivujen https://www.piapakarinen.net/ota-yhteytta/ kautta. Ennen puoluekokousta Pakarinen osallistuu muun muassa eri piirien tilaisuuksiin.

Kokoomuksen puoluevaltuusto on puoluekokousten välillä puolueen ylin päättävä elin. Sen puheenjohtaja valitaan Kokoomuksen puoluekokouksessa, joka pidetään seuraavan kerran 4.-6.9.2020 Porissa.

 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *