Juhana Vartiainen kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Helsingissä

Juhana Vartiainen kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Helsingissä

 

Kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Juhana Vartiainen on valittu kokoomuksen pormestariehdokkaaksi Helsingin Kokoomuksen ylimääräisessä piirikokouksessa. Piirikokouksen päätös oli yksimielinen. Kokoomuksen kirkkaana tavoitteena on edelleen jatkaa Helsingin suurimpana puolueena, jolla on kaupungin pormestarin paikka.

 

Juhana Vartiainen on kokoomuksen toisen kauden kansanedustaja ja eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtaja. Koulutukseltaan Vartiainen on valtiotieteiden tohtori ja ennen politiikkaan siirtymistä hän on toiminut mm. VATT:n ylijohtajana.

 

Tuore kokoomuksen pormestariehdokas haluaa varmistaa kestävän kasvun jatkumisen Helsingissä. Hän puhuu mielellään hyvinvoinnin rakentamisesta, ihmisten teoista sekä kaupungin luomista mahdollisuuksista. Hyvinvointia syntyy, kun ihmisillä on tilaa ja vapauksia toimia, ei verottamalla nykyistäkin enemmän.

 

-Nykyaikainen talouskasvu on kaupunkien kasvua. Kaupungeissa ihmiset ovat lähekkäin, keksivät uusia asioita ja vievät kehitystä eteenpäin. Kestävän ja positiivisen kasvun näkymä on näkymä paremmasta. Kaikki puolueet toivovat hyviä asioita, mutta meillä kokoomuslaisilla on ymmärrys siitä, että uusi hyvä syntyy ihmisten omasta toiminnasta, Juhana Vartiainen sanoo.

 

Lisätiedot:

Helsingin Kokoomuksen puheenjohtaja Maarit Vierunen, 046 877 3296
Pormestarikampanjan projektipäällikkö Lyydia Ylönen, 044 591 0812, lyydia.ylonen@kokoomus.fi

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *