Helsingin Kokoomuksen kuntavaaliohjelma

Me uskomme, että hyvä elämä rakentuu, kun jokaisella Helsingissä on mahdollisuus oppia, tehdä työtä ja yrittää, nauttia vapaa-ajastaan sekä luottaa, että hänestä pidetään huolta. Kaupungissa liikkuessaan pitää aina kokea olonsa turvalliseksi. Monipuolisten palvelujen ja luonnon on löydyttävä läheltä.

Kannamme vastuumme kestävästä kasvusta taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti. Kaupungeilla on suuri vastuu ilmastokriisin hillitsemiseksi. Me kokoomuslaiset haluamme Helsingin olevan ketterä kaupunki, joka on edelläkävijä ilmastotyössä sekä mahdollistaa innovaatiot ympäristöhaasteiden ratkaisemiseksi.

Uskomme ja luotamme tekemisen vapauteen, joka luo kasvua ja hyvinvointia ihmisille. Kokoomus on pitkäjänteisen politiikan takuupuolue Helsingissä ja me lupaamme jatkossakin hoitaa helsinkiläisten asioita vastuullisesti ja yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Me haluamme tehdä ratkaisukeskeisiä ja faktoihin perustuvia päätöksiä.

Emme usko veronkorotuksiin tai uusiin hallintoa paisuttaviin ratkaisuihin. Vastustamme hallituksen esitystä sote-uudistukseksi, sillä siinä helsinkiläisten palveluita ei paranneta, vaan rahoitusta leikataan.

Voit tutustua Helsingin Kokoomuksen kuntavaaliohjelmaan tästä.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *