Piiritoimiston kesälomat

Helsingin Kokoomuksen piiritoimiston väki kiittää lämpimästi kaikkia kuluneesta keväästä. Poikkeuksellisesta vaalikeväästä huolimatta säilytimme paikkamme suurimpana puolueena ja teimme yhdessä Juhana Vartiaisesta Helsingin seuraavan pormestarin.

Projektipäällikkö Lyydia Ylönen sekä järjestö- ja vaalisihteeri Ella Pauna ovat siirtyneet kesäloman viettoon. Lyydian ja Ellan työsuhteet päättyvät kesäkuun lopussa. Kiitos tekemästänne työstä ja kaikkea hyvää uusiin tuuliin!

Toiminnanjohtaja Sanna Hämäläinen lomailee osittain heinäkuussa, järjestösihteeri Topi Korpinen on lomalla 23.6.–30.7. ja nuorten piirin järjestökoordinaattori Antti Kivi 5.–18.7.

Piiritoimisto on suljettu 24.6.–30.7. välisen ajan.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *