Haemme poliittista suunnittelijaa

Haemme tiimimme näkemyksellistä, hyvät viestinnälliset valmiudet omaavaa, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja päätöksenteosta kiinnostunutta

poliittista suunnittelijaa.

Helsingin Kokoomus on yksi puolueen suurimmista piirijärjestöistä. Osana joukkuettamme pääset näyttämään leijonankyntesi työssä, jota ohjaavat arvomme avoimuus, tasa-arvo ja rehellisyys.

Poliittinen suunnittelija toimii valtuustoryhmän sihteerinä ja osallistuu valtuustoryhmän poliittiseen valmistelutyöhön, vastaa poliittisesta viestinnästä sekä koordinoi luottamushenkilöiden toimintaa. Sosiaalisen median tuntemus ja eri mediakanavien käyttö on osa työnkuvaa. Työhön kuuluu piirin strategian toimeenpanemista. Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, ymmärrystä kuntatason päätöksenteosta, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, valmiutta sujuvaan tekstin tuottamiseen suomeksi ja vastuullista työotetta.

Työ on määräaikainen valtuustokauden 2021-2025 loppuun. Tehtävään valittavalta edellytetään ajoittain valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työntekopaikka on Helsingin Kokoomuksen piiritoimisto, mutta töitä on mahdollista tehdä joustavasti myös etänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 21.7. klo 16 mennessä osoitteeseen sanna.hamalainen@kokoomus.fi tai toiminnanjohtaja Sanna Hämäläinen, Helsingin Kokoomus, Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja tehdään jo hakuajan aikana.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *