Henkilöstöuutisia: Teresa Bäckström Helsingin Kokoomusnuorten järjestökoordinaattoriksi

Helsingin Kokoomusnuorten järjestökoordinaattoriksi valittiin Teresa Bäckström (23). Hän aloittaa työt elokuun aikana.

Bäckström on kasvatustieteiden ylioppilas, joka tulevana syksynä aloittaa myös opinnot järjestö- ja nuorisotyön yhteisöpedagogina. Bäckströmillä on pitkä tausta Kokoomusnuorissa, ja kuluneen vuoden aikana hän on toiminut Kokoomuksen Nuorten Liiton hallituksessa, josta kuitenkin joutui jättäytymään saatuaan järjestökoordinaattorin paikan.

Järjestökoordinaattorin tehtäviin kuuluu piirin toiminnan kehittäminen yhdessä luottamusjohdon kanssa. Lisäksi järjestökoordinaattorin vastuulla on tapahtumien järjestäminen, piirin talouden ja hallinnon hoitaminen sekä viestintä ja yhteydenpito jäsenistöön ja sidosryhmiin.

teresa.backstrom@kokoomusnuoret.fi
040 152 4080

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *