Eveliina Savolainen Helsingin Kokoomuksen järjestösihteeriksi

Helsingin Kokoomuksen piirihallitus valitsi Eveliina Savolaisen, 24, järjestösihteeriksi maanantai-illan kokouksessaan. Aiemmin Savolainen on työskennellyt Kaakkois-Suomen Kokoomuksen vaalikoordinaattorina sekä toiminut Kokoomusnuorten liittohallituksen jäsenenä ja Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajana.

Savolainen aloittaa tehtävässään 4.lokakuuta.

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Mahtavaa päästä tuomaan vuosien saatossa karttunut järjestökokemus Helsingin Kokoomuksen käyttöön. Odotan jo, että pääsen hommiin!, Savolainen iloitsee.

Järjestösihteerin tehtäviin kuuluu piirin järjestö- ja vaalitoiminnan kehittäminen, suunnittelu ja toteuttaminen, yhteydenpito jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta vastaaminen sekä viestintää.

 

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *