Helsingin Kokoomus palkitsi poikkeuksellisen ansioituneita järjestötoimijoitaan

Helsingin Kokoomus palkitsi poikkeuksellisen ansioituneita järjestötoimijoitaan!

 

13.12. Helsingin Kokoomuksen syyspiirikokouksessa palkittiin erityisen ansioituneita Helsingin kokoomuksen jäsenyhdistyksiä ja jäseniä.

 

Vuoden paikallisyhdistyksen palkinnon sai Sosiaali- ja terveyspoliittinen kokoomus, joka on järjestänyt moniosaisen sote-tapahtumien sarjan ja kasvattanut jäsenmääräänsä sen ansiosta. Yhdistys on aktiivisesti kehittänyt digiosaamistaan.

Vuoden järjestöjyrän titteli jaettiin Anna Aunolalle, joka on tehnyt pyyteetöntä työtä vaalikeväänä sekä katukampanjassa että sosiaalisessa mediassa. Anna on mm. perustanut Pulssi -nimisen Facebook -ryhmän, jonka tarkoituksen on ollut nostaa eri puolella Suomea kuntavaaliehdokkaiden ja kokoomusyhdistysten postauksia. Aunola toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja vinkkaa jutuista ja tapahtumista.

Vuoden porvariteon palkinto jaettiin Oulunkylän Kansallisseuralle. Oulunkylän Kansallisseuran aktiivit kampanjoivat aktiivisesti kuntavaaleissa kantaen itsetehtyjä ”Äänestä Vartiainen portmestariksi” -kylttejä. Kuntavaalikampanja sai Oulunkylässä paljon näkyvyyttä.

Sydämelliset onnittelut valituille!

 

Kategoriat: Uutiset, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *