Yksi kommentti

  1. M. Vierunen. Tulin Helsinkiin töihin v. 1985 tammik 1.pv. saimme 1. Hitas asunnon 1989 Puistolasta. Joensuusta muutettiin hinta oli mieletön 600000 mk josta velkaa puolet, korko 10,5% joka nousi hallituksen toimesta 13,5%!
    V. 2010 muutettiin Myllypuroon (hitas)
    Verot, laskut ja kaikki vastuut on maksettu. Maininta vääryyksistä on totta, mutta kaikkiin niihin SYYLLINEN kaupungin päättäjät + virkamiehet!
    Suurin virhe on ne asunnot jotka ovat yksityisen hallinnassa ja edelleen vuokrattuna, joillakin useitakin!!! Jos aihe kiinnostaa olen valmis kertomaan omista kokemuksista näkemyksistä. Aihe koskee kymmeniätuhansia rehellisiä ihmisiä joiden elämä on asunnosta kiinni. Terv. Mikko Räihä p.0405297747

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *